Kennel Bella Volpino

Opdræt af Volpino Italiano.

“Jeg opdrætter/udstiller den sjældne race, Volpino Italiano, i både hvid og rød. Startede med den hvide variant for 10 år siden og for 4-5 år siden, tog jeg så også den røde til mig.
Jeg fik lavet mine første billeder hos Ragno, da hun lavede den store udstilling “Hvilken hund er jeg” i 2014. Ragno er utrolig professional og har en engels tålmodighed, som der virkelig kræves når der skal fotograferes hvalpe. Jeg har siden fået fotograferet flere kuld, både i studie og ude i naturen. Jeg har fået fantastiske billeder, som jeg bruger på min hjemmeside og på facebook. Mine billeder har fået utrolig meget opmærksomhed. Alle mine fremtidige kuld og hunde, skal helt sikkert fotograferes af Ragno.”

 

Pia Rødvig Kristiansen
info@volpinoitaliano.dk
www.volpinoitaliano.dk

Kennel Lyngbakken

Opdræt af Brun Labrador.

“Vi, Pernille og Jeppe, har en lille kennel med opdræt af labradorer. Ca en gang om året afholder vi en Lyngbakkedag, hvor hunde med Lyngbakkeblod i årerne, sammen med deres menneskefamilier er inviteret til at deltage, og vi kan se hundene og få en god hundesnak. I år (2017) havde vi lavet et større arrangement med bl.a. skue og markprøver, samt en officiel brugsprøve, der blev afholdt i DRK regi. Til arrangementet havde vi lavet en aftale med Ragno Nero, der før har fotograferet vores hanhund Lyngbakken Caesar, om at komme og tage billeder igennem hele dagen. Det fortrød vi bestemt ikke, da det var nogle fantastiske fotos der kom ud af det. Derfor får Ragno hermed vores allerbedste anbefalinger, og der er ingen tvivl om, at Ragno fremover vil være vores faste hundefotograf.”

 

Pernille og Jeppe Bentzon
www.kennellyngbakken.dk

Kennel Jagtlysten

Opdræt af Kleiner Münsterländer.

“Første gang jeg mødte Ragno var til hendes første fotosession hvor hun skulle hunde af alle racer til hendes store verdens hundeudstilling.
Siden den dag har jeg brugt hende rigtig meget til en masse billeder af mine hunde, jagtbilleder, hvalpe billeder profil billeder. Ragno yder altid en super service og bruger alt den tid det nu tager, det skal hun have super ros for. Mine hunde elsker at hun besøger os”

 

Mona Storgaard
jagtlysten@gmail.com
www.jagtlysten.dk

Kennel Staby Hunters

Opdræt af Stabyhoun.

“Første gang vi mødte Ragno var i forbindelse med hendes projekt “Hvilken hund er jeg”, hvor jeg tilmeldte Inez vores ældste tæve til at deltage. Til fotoshootet formåede Ragno på få minutter at få taget nogle virkelig flotte billeder af Inez. Vi var meget imponerede.

Da vi fandt ud af, at Inez skulle have hvalpe var der kun et valg til hvem, der skulle tage billederne af dem – og det var Ragno. Disse billeder blev simpelthen så gode, så herefter var vi ikke i tvivl om hun skulle være vores faste fotograf.

Efterfølgende har vi brugt Ragno på udstilling, til avlerdag og selvfølgelig hvalpebilleder, og vi kommer i fremtiden til at bruge hende på flere hundeaktiviteter.

Ragno formår at få det bedste frem i ens hund – med respekt for racen- og hendes søde, rare og rolige væsen gør, at hundene bare nyder det. Alle de største anbefalinger her fra os skal lyde.”

Louise Nors Jensen