Hundefotograf

Ragno er uddannet multimediedesigner og har fotograferet siden 2009.

I 2010 startede hun firmaet MeRox Studio, som primært arbejdede med events, modeller og fotografer mm. Efter 5 år valgte hun at lukke ned for det, men fortsætte med at fotografere.

I december 2014 startede hun med at fotografere hunde, da hendes egen hund (Siberian Husky) nægtede at være model for hende mere.

Ragno har base i Kolding, men kører ud til hele landet. Hun fotograferer efter aftale, og alle ugens dage.

Ragno har altid være bange for hunde, men da hun fik Arne (Siberian Husky) i sommeren 2013 var hun tvunget til at forholde sig til sit problem og ikke mindst til den lille hvalp. Da Arne blev 1,5 år kunne hun ikke bare undskylde sig med: “Han er bare en hvalp”. Det var tid til at tage hånd om problemerne, og derfor besluttede hun sig for at fotografere hunde, så hun kunne lære mere om deres adfærd og om, hvordan ejere kunne være.
Blogindlæg: Hvilken Hund er jeg?

Jeg tror på, at det er vigtigt at tage chancen og bare kaste sig ud i projekter, som man brænder for. Jeg startede med at tage hundebilleder i december 2014 og et år senere, har jeg udstillet over 400 billeder i Kolding Storcenter, været i TV Syd og haft 3 forsider i Jydske Vestkysten. Jeg elsker det jeg laver, og det gør mig rigtig glad at glæde folk med mine billeder. Og ja jeg er stadig bange for hunde, men det er blevet mere sund fornuft end angst. Hvis der kommer en løs hund løbende mod mig, så bliver jeg bange, men hvis jeg har Arne med mig, må jeg jo mande mig selv op.
– Ragno

Assistent

Anette arbejder typisk bag kulisserne eller slæber rundt på en masse udstyr.

  • Kontorarbejde
  • Bogføring
  • Hjælper på messer og udstillinger
  • Hvalpeassistent
  • Fotoassistent

Anette har erfaring med følgende hvalpekuld:

Fotoassistent til følgende:

Hvalpeassistent

Anne elsker hunde og har erfaring med følgende hvalpekuld:

Opdateret marts 2019