Jeg samler på oplevelser

Af 16. april 2019Slice of my life

Efter min start på 2019, kan jeg mærke at det er svært for mig at turde leve. Jeg frygter hvad der sker i morgen, hvad der sker om nogle uger, og hvad der sker om nogle måneder. Min gudfar er så ufattelig stærk, og ham og Pappa er lige kommet hjem fra ferie sammen. Det var bare de to herrer afsted, og det betyder noget at han vil leve. Hvorfor skulle jeg så ikke også?

Derfor har jeg besluttet mig for at 2019 skal være det år hvor jeg får rejst, set mennesker der betyder en masse for mig, og jeg vil samle på oplevelser. Jeg vil leve! Nu hvor hun ikke kan, så må jeg. Jeg ved hun sidder og smiler til mig et sted og ønsker at jeg favner livet med alle dets solstrejf og regnsvejrs byger.

Jeg har bestilt billetter til:

  • Standup med Mark Le Fêvre på Godset
  • Kulturevent på Godset med Kolding Kommune
  • A New Hope i Musikhuset Aarhus med live musik
  • Hans Zimmer koncert i Boxen

Udover disse oplevelser, så nåede jeg forbi forbi Nicolai Bio og deres cava event, hvor billetter var sat ned til 50%. Derfor kunne jeg nyde Unge Astrid, som jeg synes er en super fin filmperle, og som rørte mig rigtig meget! Så jeg føler virkelig, at jeg er på rette vej og turen til Thailand byder helt sikkert på mange gode oplevelser!