Personligt blogindlæg!

Jeg tror på at Universet skaber muligheder, som man kan vælge at tage. Jeg tror også på at alt sker for en grund, men nogle gange er jeg meget uforstående for hvad grunden kan være. Jeg kom ind i det nye år sammen med Pelsbarnet og vi havde en skøn 1 januar med lang gåtur i skoven og solskin.

2 januar tog jeg på arbejde og hørte fra nogle kunder at der var sket en forfærdelig togulykke. Jeg ringede straks til Jakes for at høre om han var kommet sikkert hjem fra København – han var i hovedstaden for at fejre nytår. Han var heldigvis sikkert på vej vej hjem og der var ikke sket ham noget.

Jeg fik Pelsbarnet efter arbejde og vi tog hjem og hyggede. Lige pludselig bankede det på døren og der stod Mamma og Pappa med Pawsen! Pawsen er ikke så god med Pelsbarnet, så jeg prøvede at lukke døren ind til kontoret, men vi klarede det med at jeg holdt Pelsbarnet og Mamma sad med Pawsen i sofaen.

Min gudmor var med det tog og Mamma og Pappa havde ikke hørt om hun var okay! Jeg troede ikke, jeg kunne rumme mere smerte! Mamma sagde, at de ikke vidste noget med sikkerhed endnu, men de ville fortælle mig det ansigt til ansigt istedet så jeg var forberedt på det værste. Jeg fik snakket med Pelsbarnet far, hvis jeg skulle til Odense mit om natten.

Hele natten var kaotisk og jeg sov dårligt, kun hjulpet af jeg kunne være i min egen seng og jeg havde min hund i nærheden. Mine forældre var taget hjem og jeg følte de kunne støtte hinanden og jeg ville sove bedre hos mig selv. Om morgnen tog jeg op på værkstedet for at aflevere Pelsbarnet, men valgte at blive der. Mine forældre var på arbejde og jeg kunne ikke gøre så meget andet end at vente på endeligt svar.

Det kom, og endnu engang indenfor et år følte jeg at min verden ramlede helt sammen og jeg ikke kunne rumme andet end smerte og sorg.

Hvordan skulle jeg fortsætte? Hvordan skulle jeg kunne gennemføre min eksamen, som jeg ville få udleveret dagen efter denne besked om at min fantastiske, glade og omsorgsfulde gudmor ikke var her mere? Hvordan lever du når hele din verden ikke giver noget mening mere?