Leve kontra overleve

Af 8. maj 2018Slice of my life

Personligt blogindlæg!

Hvordan overlever man, når man helst bare gerne vil leve?

Idag tog Mr. Po og jeg op til 2Juul for at kigge på ny cykel og det sætte virkelig gang i hele kaosset indeni. Vi har snakket om at tage og cykle en tur fra kyst til kyst den 9 juni og selvfølgelig tænker jeg over det når der skal vælges cykel. MEN det der sker er så at jeg bliver i tvivl om Mr. Po og jeg er sammen til den tid. Han har ikke fundet ud af om han vil have børn og hvis det bliver et nej så vil vi gå fra hinanden.

Derfor var det lige pludselig en overlevelse bare at finde frem til hvilken cykel det skulle være:

  1. Hvis vi ikke bliver sammen vil jeg bruge pengene på at flytte og flytning koster! Plus så vil jeg ikke have en så fancy cykel.
  2. Hvis vi bliver sammen så vil jeg meget gerne have en cykel, som jeg kan bruge når Mr. Po og jeg forhåbentlig skal cykle mere sammen.

Der er så meget der er usikkert, og jeg vil helst bare gerne leve lykkeligt med Mr. Po, men lige pt. gælder det for mig om at overleve. Eksamenerne er lige rundt om hjørnet, sommeren er her på fuld knald med pollen og sol, og jeg vil helst bare fotografere hunde og slubrer iskaffe i mig. Alt tager tid og på et tidspunkt vil overlevelse blive til leve igen!