Arbejde, mere arbejde og meget arbejde

Af 12. september 2018Slice of my life

Lige pludselig gik juli og august måned så hurtigt! Dette skyldes helt sikkert en masse arbejde!

Jeg fik et arbejde hos et vaskeri, men efter en uge stoppede jeg da min astma ikke var glad for det. Heldigvis fik jeg flere timer i boghandleren, da flere skulle på ferie og der var sygdom. Så jeg arbejdede igennem og lod dagene flyde sammen. For nogle var det underligt at jeg arbejdede så meget, men det var en fast rytme i at stå op og cykle på arbejde for så at kunne spise alle mine måltider i boghandleren. De dage hvor jeg ikke arbejde fulde dage blev jeg rastløs og let pirrelig fordi jeg ikke var sikker på hvad jeg skulle.

Det var kun på meget varme dage et det var ulideligt i boghandleren, men det skyldtes den ekstreme sommer vi havde! Aircon kunne på ingen måde følge med, så imens jeg stod og svedte i flere timer i boghandleren kunne jeg bare drømme om at være udenfor. Når jeg så fik fri kunne jeg tage Pelsbarnet med ud og svømme. Noget vi lige skal øve os på! Han formåede at give mig en masse blå mærker på mig fordi han ikke er så glad for vand.

Jeg var så heldig at få presset nogle enkelte fotograferinger ind her og der så det hele ikke bare var arbejde i boghandleren. Kennel Jagtlysten tog mig med på markprøver i Horsens og jeg besøgte Kennel Jutlander i Grindsted til ringtræning. Herligt at gense nogle velkendte snuder!

Efter en super travl periode kunne jeg så vende tilbage til skolebænken i starten af september. Det var godt efter at have arbejdet i 18 dage i streg og 128 timer! Det var ikke meningen at jeg skulle arbejde så meget og det påvirkede desværre at jeg ikke kom afsted til København og så Troldebarnet eller min familie der samt fotografere hunde.

Det må vente til senere på året, hvor der er faldet lidt mere ro på. Heldigvis bliver dette semester ikke så voldsomt, da jeg har fået merit for en del og derfor kun har 3 fag. Det er virkelig dejligt efter en intense arbejdes periode at kunne slappe lidt mere af og fokusere på mit nye hjem og studiet igen.