Torsdag aften var jeg på Cafe Razz med en kollega. De er lige åbnet på Låsbybanke 4, der hvor Lucca og Stalden lå førhen.

Stedet har ikke ændret sig særlig meget. Det er stadig sort og rødt, og menukortet indeholder mange af de samme ting. Selve menukortet er meget lille i forhold til deres drinks kort. Cafe Razz virker mest som et gå-i-byen sted end et spisested, men pga. nogle forskellige venners anbefaling skulle det helt sikkert have et forsøg.

Det tidligere Stalden havde en rigtig lækker pastaret med tigerrejer og laks, og jeg blev glad for at se at de havde noget der mindede om det. Min kollega bestilte Spagetti Carbonara.

Man bestiller i baren, og tjeneren kommer derefter med drikkevare og mad. Der gik ikke lang tid før vi fik vores mad. To mellemstore tallerkner med vores pastaretter og to skiver brød.

Jeg havde bedt om at få flere tigerrejer istedet for laks, og jeg er glad for at gjorde det. Jeg fik 6 tigerrejer! Tænk hvis jeg havde bestilt retten helt almindeligt – ville det så have været to tigerrejer jeg  havde fået??

Pastaen var kogt lige tilpas, og jeg var forberedt på at det var en tung ret, men olien lå i et tykt lag ovenpå flødesaucen. Mine tigerrejer var syrlige, og kolde! Jeg blev meget skuffet over det, og endte med at spise pastaen og lade rejerne være.

Jeg henvendte mig til den mandlige tjener, og han sendte den til køkkenet for at høre om der var noget galt med den. Han kom efterfølgende tilbage og sagde den smagte som den skulle. Ydermere sagde tjeneren at rejerne lå i lage, som blev lavet 1 gang om dagen og at det evt. kunne være det der var lidt syrligt.

Personligt havde jeg forventet at man brugte friske tigerrejer, og ikke nogle i lage når man betaler 179kr for en pastaret!

Den mandlige tjener beklagede meget, og spurgte gentagende gange om der var noget vi kunne finde ud af så jeg blev tilfreds. På daværende tidspunkt havde jeg ikke lyst til at bede om rabat. Jeg havde spist mere end halvdelen af pastaen og de syrlige rejer havde gjort jeg ikke var mere sulten. Udover det så var det mine egene forventninger til en ret der ikke blev tilfredsstillet – det var i bund og grund ikke deres skyld at deres mad ikke levede op til mine forventninger.

2 gode grunde til at gå på Cafe Razz:

  1. Maden er middelmådig.
  2. Tjeneren prøver at finde en løsning på problemet.

2 Stjerne