Mammas fødselsdag

Af 2. maj 2017Anbefaler, Tasty

April måned har været præget af en masse sygdom – først mit forkølelsessår der tog 14 dage om at forsvinde, derefter bygkorn og som sædvanlig når vejret bliver bedre: allergi.

Nu siger kalenderen Maj og det bliver en travl måned! Der er flere fotograferinger og fødselsdage jeg skal til, men jeg glæder mig rigtig meget!!

Idag er det Mammas fødselsdag og vi (Mamma, Pappa, Mr. Po og jeg) har været ude og spise på Børkop Vandmølle. Rigtig hyggeligt sted med rigtig lækkert mad! Vi fik alle en lille foret med vagtelæg og fisketartar, som var noget de serverede som en lille lækker smagsoplevelse. Derefter fik herrene foret med laks (fik lige en lille bid af Mr. Po’s – jeg ville ikke selv have en foret, da jeg hellere ville have dessert hvis det var 😛 )

Til hovedret fik jeg mørt lam med mortel. Jeg prøver altid at spise lam når jeg er ude, fordi jeg ELSKER lam, men også for at smage om de kan finde ud af at håndtere det – det kunne de bestemt! Jeg kommer gerne igen efter mere god mad, så de får 4 Arner fra mig. Grunden til de ikke får 5 er at vi sad i midten et lokale med andre. Det kunne have været rigtig fint at have fået et bord lidt væk fra de andre så det blev lidt mere intimt. Udover det så der intet at sætte en finger på og jeg glæder mig til næste gang!