Mortens Aften LIVA style!

Af 11. november 2016Tasty

Mortens Aften!

Det skal ikke være nogle hemmelighed, at jeg ELSKER and! Det er generelt ligemeget hvordan det er tilberedt, asian style klassisk eller noget helt andet – jeg spiser det med stort velbehag!Så når det er Mortens Aften er det rig mulighed for at få and og pga. skolearbejde mm. valgte jeg en nem takeaway løsning.

Liva havde 1/4 and med rødkål, sovs, hvide og brune kartofler til 69,95,- og det skulle da bestemt prøves!

Anden var saftig, og skindet sprødt omend lidt for saltet for min smag, men spiser næsten ikke noget salt i min mad. Der var rigeligt til at mætte mig, og jeg havde rester til natmad 😀

Jeg føler der er rigtig mange, som lader sig presse ud i at skulle lave en Mortens Aften med det hele. Der findes en helt masse steder, som laver super lækker and med det hele, og jeg vil helt klart anbefalde man bestiller udefra denne aften. Så skal man ikke stå med alt besværet eller stresse over det. Nyd god mad og din familie istedet!

– Ragno

andfralivameddethele